28 Ekim 2016 Cuma

The M.I.M (Möö'leyen İnekler Meditasyonu)

   Deep tarafından 'bunu okuyup da yapmazsan vicdanın sızlasın' dediği bir mim yazısında mimlenmiş idim lakin 'favori', 'en bi' sevdiğin', 'en sinir olduğun' türünden, bilumum belli şeyler içinden bir tanesini seçme eylemlerindeki muvaffakiyetsizliğimden mütevellit (bkz.muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine) o mimi yapamadım.



- bu cümleyi anlamaya muvaffak olanlara şirketimiz tarafından tek sıkımlık diş macunu ve bir bisiklet gidonu hediye edilmektedir-

   Amma velakin dedim ki Deep sen bana benim muvaffak olabileceğim(bu kelimeye neden olduğunu bilmediğim bir nedenden dolayı bir anda kafayı taktım, tam da bunları yazdığım sıralarda, saat 18.40 sularında) türden bir mim bul, yapayım. Ve bugün o mimi gördüm! O yüzden fazla uzatmadan mime geçiyorum. Giriş yazımda Türkçe'nin en uzun kelimesini bile kullanmış olmam fazla uzattığım anlamına gelmez bence.




   O halde, gerçekten başlıyorum. Üç iki bir! Hazır ve nâzırım.


     1. Hayal kurmaktan hoşlandığınız bir yer veya zaman dilimi var mı?
  
  Çok çeşitli mekân ve zamanlarda hayal kurmuşluğum var. Yani nasıl belirli bir an olabilir ki zaten? Hatta bir kere bir minibüste kurduğum hayal farkında bile olmadan epey hüzünlü bir raddeye ulaştığında ağlamıştım. Böyle dengesizliklerim de olabiliyor lakin genel olarak(yüzde 99.9 falan) musmutlu hayallerim vardır. Gerçi sanırım bu sonraki sorunun cevabı oluyor..




     2. En çok nelerin hayalini kurarsın?

   Yukarıda da söylediğim gibi en çok musmutlu hayaller. Hatta sanırım o kadar musmutlu ki genelde en gerçekçi hayallerimde bile dinleyen çoğu kişi onları 'tozpembe' olarak nitelendiriyor. Elbette gerçek hayatın sadece kahkaha ve tebessümlerden ibaret olmadığını biliyorum ama neden hayal kurarken bile üzücü olayları düşüneyim ki? Neredeyse okulların açıldığı andan beri "sınavlara şu kadar gün kaldı" diyen insanların aksine, bir hafta kala bile dersin en keyifli yerlerinde, ya da dersin veyahut herhangi bir şeyin herhangi bir yerinde sınavları aklına getirip strese girmeyen biriyim ben. Bir de hayal kurarken olabilecek üzücü şeyleri de hesaba katıp evhamlanmak mı? Yok daha neler. Tabii ki musmusmusmutlu olacaklar. Hem niye tozpembe oluyormuş ki? Belki kahverengi.. Ne güzel renk kahverengi, kıymetini bilen yok. Tabii ben bu konuya nasıl geldim bir anda orası da ayrı bir muamma.



     3. Şimdiye dek çok hayalinizi gerçekleştirdiniz mi?

   O kadar çok hayal kuruyorum ki - buna zil çalar çalmaz okuldan fırlayıp ilk 14R'ye yetişmek de dâhil ve bu gerçekleşmeyenlerden - birçoğu gerçekleşiyor. Birçoğu da gerçekleşmiyor ama oraları fazla açmaya gerek yok bence.




     4. Henüz gerçekleşmemiş ama ille de gerçekleşecek dediğiniz bir hayaliniz var mı?

   İnşallah en kısa sürede karnımı doyurabilmek. Umarım ki gerçekleşir, karnımın genelde hiçbir zaman tam olarak doymadığını hesaba katarsak bu biraz zor bir ihtimal ama benim hala ümidim var. Bazı insanlar yemeyi abarttığımı söylüyor, külliyen yalan. Ben kararında, ölmememe yetecek kadar yiyorum, onlar düzgün beslenmiyor. Hem ben kuş kadar yiyorum yahu! Lakin deve kuşu da bir kuş; unutmayalım, unutturmayalım.


   Bir mimin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Ben erdim muradıma, siz çıkın kerevetine. Gökten yedi kazan aşure inmiş, ama dökülmesinler ve sağlıklı bir iniş gerçekleştirsinler diye paraşütler eşliğinde. Vee hepsi de(bir kazanı hariç, o direk benim evime geliyor) bu yazıyı okuyup bu mimi yapanlara gitmiiş.



Share:

12 yorum :

  1. komikçiiiii seniiiii gelcem yineeeee allam güldürüyon yineeeee seeeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheheh tamam, bekleyrum Deep

      Sil
    2. baak yeni mim geldi yineee isterseeen :)

      Sil
    3. Sınav haftası başlıyor Deep, bir hafta kadar fotosentezle yaşamaya çalışıcam :D

      Sil
  2. hah haaa bu akşam neler yiyorsun meselaaaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı uğurlu olsun mim güzel olmuş :) Mumuvaffak kısmında kaldım :)

    YanıtlaSil
  4. Ya beni çok güldürüyorsun ya :D Bende sürekli yemek hayali kuruyorum , dünyaları yedim ama doyamadım yahu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz gülünce ben de gülüyorum, gerçi ben hep gülüyorum ama olsun :D

      Sil
  5. harika bir mim olmuş :) Takipteyim.

    http://berilcimcime.blogspot.com.tr/

    ve

    http://makyajbox.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim^^ Müsait olduğum anda gelicem İnşallah

      Sil

Bu bloğun tüm hakları pamuğa ekilmiş bir fasulye tohumunun içinde saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.